facebook tracking
Mimmie Swärdén

Mimmie Swärdén

Consultant Manager & Recruiter – Ekonomi

Bor: Malmö

Motton: "Det har jag inte provat förut men det klarar jag säkert” och ”Ingenting är omöjligt, vissa saker tar bara lite längre tid”.

Arbetsgivare: Konsultchef på Kareli Rekrytering & Bemanning AB.

Arbetar idag med: Som konsultchef på Kareli är jag expert på att tillsätta positioner inom ekonomi och marknad. Jag tar ansvarar över hela processen från första mötet till anställning. Som konsult hos oss ska du känna dig trygg ute hos våra kunder, därför är det viktigt för mig att finnas tillhands om du skulle behöva ett bollplank eller stöttning av något slag. Jag tar fullt arbetsgivaransvar, samt ser till så våra konsulter får bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas och ha en bra arbetsmiljö. Jag säkrar leverans mot kund och ser till att rätt kandidat hamnar på rätt arbetsplats. Det är en varierande roll där man lär sig nya saker varje dag!

Arbetat med: Jag har alltid älskat människor. Började som säljare i butik följt av innesäljare och fältsäljare i centrala Stockholm. Sedan tre år tillbaka har jag rekryterat säljare och ekonomer på diverse positioner.

Det du inte visste om mig: Spelat fotboll i många år där jag var lagkapten. Älskar kräftor. Kollar helst på reality-program med en Cola Zero en fredag, jag är en riktig "Svensson". Det bästa jag vet är glada människor som ger mig energi!

mimmie@kareli.se

0729689142

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor