facebook tracking
Affärsområde

Marknad

Connect

Vi som arbetar på Kareli har en bred och gedigen erfarenhet av att rekrytera och tillsätta roller inom just försäljnings- och marknadsföringsområdet. Vi har dessutom själva arbetat med det under lång tid på varierande positioner och inom olika branscher. All denna samlade erfarenhet har gett oss ovärderlig kunskap och en fingertoppskänsla, vilket krävs när det kommer till att matcha rätt person till rätt typ av tjänst.

Har du några frågor?

Vi hjälper dig med alla frågeställningar, stora som små, för att hitta en gemensam lösning efter dina behov, mål och förutsättningar.

Har vi inte jobbet du söker just nu? 

Skicka in en spontanansökan genom att "Connecta" med oss, så hör vi av oss när vi har ett uppdrag som matchar din profil.

Vi tar hand om din ansökan!

Varför Kareli?

 • Trygghet

  Ni är vårt fokus. Vi på Kareli strävar efter att göra det som är bäst för just er. Det utgör själva grundstenen i hela vår verksamhet.

  Från första kontakten med oss och framåt ska ni känna en trygghet att vi fokuserar på rätt sak, nämligen att lösa ert behov efter era förutsättningar. Detta gör vi genom att vara tydliga med vad ni kan förvänta er av oss och vårt samarbete redan från start.

 • Snabba

  På Kareli återkopplar vi alltid till er inom 24 h. Att vara snabba och tydliga i vår kommunikation är en självklarhet för oss.

  Tack vare vårt gedigna nätverk, kombinerat med ett uppsökande arbetssätt, så attraherar vi rätt kandidater snabbt utan att vi behöver förlita oss på annonsering. På så vis kan vi dra ner på ledtiderna och ändå leverera med högsta kvalité.

 • Personligt engagemang

  Vi känner stolthet i det vi gör. När ni samarbetar med oss har ni en och samma kontaktperson från början till slut. Det blir lite mer personligt och dessutom säkrare så, eftersom ingen information riskerar att gå förlorad under resans gång.

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning hej@kareli.se 040-6540654

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor