facebook tracking
Affärsområde

Ekonomi

Connect

Vi som sitter på Kareli har förmedlat och tillsatt flertalet olika ekonomiroller genom åren, både konsultuthyrningar och raka rekryteringar. Vår kunskap och branscherfarenhet gör att du kan känna dig trygg med oss i din fortsätta karriär som ekonom, oavsett var du befinner dig på karriärstegen.

Vad får du som konsult ut av Kareli?

Som ekonomikonsult hos Kareli är du vår största tillgång, därför är det viktigt att du trivs hos oss. Vi erbjuder dig, bland annat:

 •  En tillsvidareanställning, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och en fast månadslön så att du alltid ska veta vad du kommer att erhålla för lön
 • En trygg och kollektivansluten arbetsgivare, där de anställda är experter på att tillsätta roller inom just ekonomiområdet
 • En kvalitativ och slimmad organisation, vilket gör att vi kan se till dina färdigheter som person och inte bara utgå från vad ditt CV säger


Har du några frågor?

 Vi hjälper dig med alla frågeställningar, stora som små, för att hitta en gemensam lösning efter dina behov, mål och förutsättningar. Hör bara av dig till oss om det är något du undrar över!

Har vi inte jobbet du söker just nu?

 Skicka in en spontanansökan genom att "Connecta" med oss, så hör vi av oss när vi får in en tjänst eller ett uppdrag som matchar din profil.

Varför Kareli?

 • Trygghet

  Ni är vårt fokus. Vi på Kareli strävar efter att göra det som är bäst för just er. Det utgör själva grundstenen i hela vår verksamhet.

  Från första kontakten med oss och framåt ska ni känna en trygghet att vi fokuserar på rätt sak, nämligen att lösa ert behov efter era förutsättningar. Detta gör vi genom att vara tydliga med vad ni kan förvänta er av oss och vårt samarbete redan från start.

 • Snabba

  På Kareli återkopplar vi alltid till er inom 24 h. Att vara snabba och tydliga i vår kommunikation är en självklarhet för oss.

  Tack vare vårt gedigna nätverk, kombinerat med ett uppsökande arbetssätt, så attraherar vi rätt kandidater snabbt utan att vi behöver förlita oss på annonsering. På så vis kan vi dra ner på ledtiderna och ändå leverera med högsta kvalité.

 • Personligt engagemang

  Vi känner stolthet i det vi gör. När ni samarbetar med oss har ni en och samma kontaktperson från början till slut. Det blir lite mer personligt och dessutom säkrare så, eftersom ingen information riskerar att gå förlorad under resans gång.

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning hej@kareli.se 040-6540654

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor